IN DRIE STAPPEN NAAR EEN WIN-WINSITUATIE

1.

Je hebt een vraag, een dagvaarding of een geschil waarvoor je juridische hulp wil

Maak een afspraak met Noyez Advocaten voor een eerste verhelderende consultatie in Hooglede, Ieper of Oostende.

Die plannen we zorgvuldig in met de advocaat die de meeste kennis en ervaring heeft in de materie van jouw vraag, uitdaging of betwisting. We luisteren naar jou en je verwachtingen. Dat is nodig om te bepalen of wij de beste partner voor je zijn. Indien niet, dan verwijzen we je door.

Je krijgt tijdens onze consultatie ook zicht op je kansen en een raming van de kostprijs. Doordat we bij Noyez Advocaten vestigingen en een netwerk hebben in heel West-Vlaanderen en pleiten voor zowat alle West-Vlaamse rechtbanken kunnen we een nauwkeurige inschatting maken van wat je mag verwachten.  

2.

Overleg en bemiddeling

Communicatie en persoonlijk contact staan centraal bij Noyez Advocaten.

Regelmatig komen we met je samen. Om te overleggen, bij te sturen, rechtstreeks te kunnen antwoorden op je vragen.
Bij Noyez Advocaten laten we niets aan het toeval over. Voor elk dossier zijn er altijd twee advocaten verantwoordelijk. Zo heb je ook altijd twee aanspreekpunten.  

Het komt niet altijd tot een procedure. Vaak is bemiddeling of een minnelijke schikking na advies van een expert de beste oplossing. Daarvoor polsen we altijd naar de wensen en drijfveren van de beide partijen. Als we een conflict buiten de rechtszaal kunnen oplossen dan zal Noyez Advocaten volop gaan voor die optie.

3.

Procedure

Als bemiddeling niet mogelijk is, dan kun je rekenen op de juridische bijstand tijdens de procedure voor de rechtbank.

Een gerechtelijke procedure kan lang duren maar bij Noyez Advocaten weet je altijd waar je aan toe bent. We houden je voortdurend op de hoogte van de status van je dossier. Doordat er altijd twee advocaten zijn die zich ontfermen over je zaak heb je altijd twee aanspreekpunten en dubbel zo veel ervaring waarop je kan terugvallen.

Zet vandaag nog de eerste stap naar een winnende samenwerking met Noyez Advocaten

 

OVER

Maak kennis met het winnende team van Noyez Advocaten. Sinds 2010 staan wij particulieren, ondernemers en overheden bij met juridisch advies en bijstand. Maak kennis met ons winnend team.

Lees meer>>

CONTACT

Zoek je juridisch advies bij een overeenkomst die belangrijk is voor jou of je onderneming? Heb je nood aan juridische bijstand? Ben je gedagvaard? Je eerste stap naar gemoedsrust zet je door contact te nemen.

Contact>>

MATERIES

Noyez Advocaten staat voor een buitengewoon niveau met een onverwoestbare drang de doelen van de cliënt te bereiken. Iedere zaak wordt verdedigd zoals we zelf zouden willen verdedigd worden! 

Materies>>